


pon-pt: 15:00-20:00
Jest dietetykiem klinicznym w Katedrze i Klinice Chorób Wewnętrznych i Diabetologii Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu. Od 2018 roku jest pracownikiem Szpitala Miejskiego im. Franciszka Raszei w Poznaniu, pełniącym obowiązki dietetyka Oddziału Diabetologii i Chorób Wewnętrznych oraz dietetyka szpitalnego. Ukończył kierunek Dietetyka na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, uzyskując tytuł zawodowy magistra. Jego aktualne zainteresowania i działania skoncentrowane są na żywieniu w cukrzycy oraz innych chorobach współistniejących i żywieniowozależnych. Jest współautorem książki "Żywienie osób z cukrzycą i chorobami towarzyszącymi". Prowadzi liczne szkolenia edukacyjne o tematyce dietetycznej dla pacjentów, jak i wykłady dla studentów kierunku lekarskiego i dietetyki. Uczestniczył w licznych konferencjach naukowych oraz miał przyjemność być prelegentem w III Forum Nowoczesnej Diabetologii.
Teleporady, e-wizyty i wizyty stacjonarne
Umów konsultację, otrzymaj e-receptę i e-skierowanie